Διάλεξη του Αλέξανδρου Τζαβέα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Διάλεξη του Αλέξανδρου Τζαβέα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Διάλεξη του Αλέξανδρου Τζαβέα
Διάλεξη του Αλέξανδρου Τζαβέα

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνει σε μηνιαία βάση έναν κύκλο μετεκπαιδευτικών μαθημάτων συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, όπου παρουσιάζονται θέματα από διακεκριμένους και εξειδικευμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Για τη θεματική ενότητα των προβλημάτων του ισχίου στους αθλητές θα παραδώσει διάλεξη ο Αλέξανδρος Τζαβέας, την Τετάρτη 4/11/2015, με θέμα «Επώδυνο ισχίο σε αθλητές: παρουσίαση περιπτώσεων ασθενών και συσχετισμός απεικονιστικών και αρθροσκοπικών ευρημάτων».

Στην παρουσίαση αυτή θα αναφερθούν τα παθολογικά προβλήματα που εμφανίζονται στην άρθρωση του ισχίου σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές και θα προβληθούν περιπτώσεις ασθενών από το προσωπικό αρχείο του ιατρού. Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει την επίδειξη των απεικονιστικών εξετάσεων (ακτινολογικών, τομογραφικών και μαγνητοτομογραφικών), καθώς επίσης και εικόνες των παθολογικών βλαβών κατά τη διάρκεια αρθροσκόπησης του ισχίου.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].