Ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 35ο Συνέδριο της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρίας Μακεδονίας-Θράκης, στη Θεσσαλονίκη | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 35ο Συνέδριο της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρίας Μακεδονίας-Θράκης, στη Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια του 35ου συνεδρίου της ΟΤΕΜΑΘ που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη από τις 5 έως τις 7 Μαΐου 2016, οργανώνεται στρογγυλή τράπεζα για τις παθήσεις του ισχίου, στην οποία θα λάβει μέρος ο Αλέξανδρος Τζαβέας δίνοντας διάλεξη με θέμα «Η επιλογή του κατάλληλου ασθενή και τα αποτελέσματα της αρθροσκοπικής χειρουργικής του ισχίου».

Τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα της αρθροσκοπικής χειρουργικής του ισχίου έχουν οδηγήσει σε μία έξαρση του αριθμού των επεμβάσεων αρθροσκόπησης ισχίου, τόσο σε διεθνές επίπεδο όσο και στην Ελλάδα. Κατά την ομιλία αυτή θα αναφερθούν τα αποτελέσματα της τεχνικής της αρθροσκόπησης ισχίου, όπως αυτά διαμορφώνονται με τα τελευταία στοιχεία της διεθνούς βιβλιογραφίας και με την παρουσίαση της εμπειρίας του κ. Τζαβέα στον ελλαδικό χώρο.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης, και ώρα 19.05.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].