Ομιλίες του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 7ο Βαλκανικό Συνέδριο Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ομιλίες του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 7ο Βαλκανικό Συνέδριο Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων

Διοργανώνεται το 7ο Βαλκανικό Συνέδριο Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων, με διεθνή συμμετοχή, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου του 2016, στο ξενοδοχείο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Βαλκανική Εταιρία Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων σε συνεργασία με την Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρία.

Η Βαλκανική Εταιρία Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων ιδρύθηκε στη Σόφια το 2014 και βασίστηκε στην ιδέα της επιστημονικής συνεργασίας ιατρών από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων που έχουν ως βασικό αντικείμενο την αρθροσκοπική χειρουργική και τις αθλητικές κακώσεις. Ο στόχος του συνεδρίου είναι η συνεχής ιατρική εκπαίδευση και ενημέρωση πάνω στα αθλητιατρικά θέματα και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών διάσημων χειρουργών που είναι εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους.

Ο Αλέξανδρος Τζαβέας συμμετέχει ενεργά στο συνέδριο ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής, ενώ θα δώσει και δύο διαλέξεις στην στρογγυλή τράπεζα της αρθροσκόπησης ισχίου με τίτλους: “Advances in Hip Arthroscopy: tips and tricks to make the procedure easier” και “Femoroacetabular impingement and labral tear: the two most common indications for hip arthroscopy”. Στην πρώτη ομιλία θα γίνει παρουσίαση των τεχνικών με όλα τα μυστικά και «τεχνάσματα» που βοηθούν τον ορθοπαιδικό χειρουργό προκειμένου να πραγματοποιήσει μία περισσότερο ευχερή και ασφαλή αρθροσκοπική χειρουργική του ισχίου. Στη δεύτερη ομιλία θα γίνει παρουσίαση των κλινικών και απεικονιστικών χαρακτηριστικών, καθώς και της αρθροσκοπικής θεραπείας των δύο συχνότερων παθολογικών καταστάσεων κατά την αρθροσκόπηση ισχίου, τη μηροκοτυλιαία πρόσκρουση και τη ρήξη του επιχειλίου χόνδρου της κοτύλης.

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18.45, στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].