Επιστροφή

Μήνυμα σφάλματος

User warning: The following module is missing from the file system: honeypot. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home2/alexandrostzavea/public_html/includes/bootstrap.inc).

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Οι επιστημονικές εξελίξεις των τελευταίων ετών έχουν οδηγήσει στην καλύτερη κατανόηση των ενδογενών μηχανισμών διόρθωσης του οργανισμού, και έχουν οδηγήσει στην βελτίωση της τεχνογνωσίας για την αξιοποίησή τους από τους γιατρούς.  Πλέον, έχουμε τη δυνατότητα, να οδηγήσουμε τους μηχανισμούς αυτούς προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, ανάλογα με τη βλάβη που εμφανίζει ο ασθενής.

Διαβάστε για τα πλεονεκτήματα των βιολογικών θεραπειών με βλαστοκύτταρα, τη χρήση των αυξητικών παραγόντων αιμοπεταλίων ή PRP και για την τεκμηρίωση της διεθνούς βιβλιογραφίας για την αποτελεσματικότητάς τους.

 

 

 

 

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].