Επιστροφή

Γιατρός

Ο Αλέξανδρος Τζαβέας μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού “Arthroscope”

Μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού της Ελληνικής Εταιρίας Αρθροσκόπησης Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων «Γεώργιος Νούλης» ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τζαβέας κατά την τελευταία συνεδρίαση  του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας.

Ομιλία με θέμα: «Σύνδρομο μηροκοτυλιαίας πρόσκρουσης», στο 12ο συνέδριο Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος

Διάλεξη με θέμα «Το σύνδρομο μηροκοτυλιαίας πρόσκρουσης» θα δώσει ο Αλέξανδρος Τζαβέας στα πλαίσια του 12ου συνεδρίου της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2018.  Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί σε στρογγυλή τράπεζα σχετική με τα σύνδρομα υπέρχρησης κάτω άκρων σε αθλητές. 

Η ενδοσκοπική συρραφή του μέσου γλουτιαίου μυός με ταυτόχρονη αρθροσκόπηση ισχίου αποτελεί μία ασφαλή και αποτελεσματική τεχνική

Οι ρήξεις των απαγωγών του ισχίου με ιδιαίτερο εκπρόσωπο τον μέσο γλουτιαίο, αποτελούν μία νεοεμφανιζόμενη ορθοπαιδική οντότητα τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολλές απόψεις που υποστηρίζουν ότι είναι και το αίτιο του πόνου σε πολλές περιπτώσεις επίμονου πόνου στην πλάγια περιοχή του ισχίου που κοινά οι ορθοπαιδικοί τις θεωρούμε ως τροχαντηρίτιδες.

Σελίδες

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].

Εγγραφή στο Γιατρός