Μέλος της συντακτικής επιτροπής (editorial board) του αμερικάνικου περιοδικού “Arthroscopy” (AANA) | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Μέλος της συντακτικής επιτροπής (editorial board) του αμερικάνικου περιοδικού “Arthroscopy” (AANA)

Τιμητική διάκριση για το ιατρείο μας αποτελεί η εκλογή του Αλέξανδρου Τζαβέα στην συντακτική ομάδα (Editorial Board) του μεγάλου αμερικάνικου περιοδικού “Arthroscopy”. Το περιοδικό “Arthroscopy” είναι ο βασικός έντυπος φορέας επιστημονικών ανακοινώσεων του “Arthroscopic Association of North America”, της μεγαλύτερης επιστημονικής κοινότητας αρθροσκόπησης και αθλητικών κακώσεων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Μετά από πολλά χρόνια ως κριτής (reviewer) στο περιοδικό διακρίθηκε ως μέλος της συντακτικής επιτροπής, προκειμένου να συμβάλλει με μεγαλύτερη έμφαση στις επιστημονικές δραστηριότητες του περιοδικού.  Ευελπιστούμε ότι η διάκριση αυτή θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη επιστημονικότητα και ακαδημαϊκότητα στο χειρουργικό έργο του ιατρείου μας.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].