Ενημέρωση | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ενημέρωση

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της σύγχρονης ιατρικής βιβλιογραφίας μέσα από τα κυριότερα άρθρα επιλεγμένα από τον Δρ Αλέξανδρο Τζαβέα.
Επιλέξτε την σχετική ομάδα άρθρων ανάλογα αν είστε γιατρός ή ασθενής.

Η οριακή δυσπλασία του ισχίου δεν σχετίζεται με διαφορά στο αποτέλεσμα μετά από αρθροσκόπηση ισχίου

Η δυσπλασία του ισχίου σχετίζεται συνήθως με κατώτερα κλινικά αποτελέσματα και αποτελεί ένα κακό προγνωστικό παράγοντα για το μέλλον της άρθρωσης.  Ωστόσο, νέα μελέτη έδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με τους ασθενείς που παρουσιάζουν οριακή δυσπλασία και υποβάλλονται σε αρθροσκόπηση ισχίου λόγω μηροκοτυλιαίας πρόσκρουσης.

Wiroc Global 2022 : Advances in hip arthroscopy

Παρουσίαση για την αρθροσκόπηση ισχίου στο Ινδικό συνέδριο WIROC Global που διοργανώθηκε από την Bombay Orthopaedic Society.

Υπότροφοι της ΟΤΕΜΑΘ

Δύο υπότροφοι του προγράμματος της ΟΤΕΜΑΘ, εξαιρετικοί συνάδελφοι, παρακολούθησαν αρθροσκόπηση ισχίου (συρραφή επιχειλίου + pincer resection + cam resection) αλλά και in-office τεχνικές (έγχυση ισχίου στο ιατρείο). Οι νεότεροι συνάδελφοι γεννούν πάντα φρέσκες ιδέες!

Σελίδες

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].