Επιστροφή

Μήνυμα σφάλματος

User warning: The following module is missing from the file system: honeypot. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home2/alexandrostzavea/public_html/includes/bootstrap.inc).

Πληροφορίες για τους ασθενείς

Και στις τρεις περιπτώσεις αρθροπλαστικής του ισχίου ο ασθενής εισάγεται την παραμονή ή την ίδια μέρα του χειρουργείου. Η διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης είναι μία έως μιάμιση ώρα. Ο μετεγχειρητικός πόνος αντιμετωπίζεται με μεγάλες δόσεις παυσίπονων φαρμάκων και σε μερικές περιπτώσεις με αποκλεισμό νευρικού στελέχους από τον αναισθησιολόγο. Ο στόχος στις πρώτες μετεγχειρητικές μέρες είναι η ταχύτερη κινητοποίηση του ασθενή. Έτσι, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του ασθενή, γίνεται προσπάθεια κινητοποίησης του ασθενή ακόμα και την πρώτη μετεγχειρητική μέρα, με τη βοήθεια φυσιοθεραπευτή. Η κινητοποίηση για τις πρώτες έξι εβδομάδες γίνεται με βακτηρίες μασχάλης (πατερίτσες). Η επάνοδος του ασθενή στις περισσότερες από τις προηγούμενες σωματικές του δραστηριότητες γίνεται τρεις μήνες μετεγχειρητικά.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].