Συμμετοχή του Αλέξανδρου Τζαβέας ως ομιλητής στο 81ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.) | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Συμμετοχή του Αλέξανδρου Τζαβέας ως ομιλητής στο 81ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.)

Διοργανώνεται το 81ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.) με θέμα "Innovating Orthopaedics: Embracing Technology, Advancing Concepts, Cultivating New Leaders".

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 11 Οκτωβρίου 2025, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, και επιδιώκει να λειτουργήσει ως χώρος συνεργασίας για τους επαγγελματίες της Ορθοπαιδικής, να ενισχύσει τον επιστημονικό διάλογο μέσα από ομιλίες κορυφαίων επιστημόνων, διαδραστικά εργαστήρια, στρογγυλές τράπεζες και συμπόσια, και να προωθήσει τη διάδοση της γνώσης και την έρευνα στον τομέα της Ορθοπαιδικής.

Ο Αλέξανδρος Τζαβέας συμμετέχει με δύο ομιλίες με τίτλους “How Much Arthritis is Too Much in the Treatment of FAI” και “Optimal CAM Resection in Femoro-Acetabular Impingement”, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 12.30 μ.μ.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].