Νέο Τμήμα Αρθροσκοπικής Χειρουργικής του Ισχίου | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Νέο Τμήμα Αρθροσκοπικής Χειρουργικής του Ισχίου

Νέο Τμήμα Αρθροσκοπικής Χειρουργικής του Ισχίου
Νέο Τμήμα Αρθροσκοπικής Χειρουργικής του Ισχίου

Εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης το νέο Τμήμα Αρθροσκοπικής Χειρουργικής του Ισχίου. Το νέο αυτό τμήμα οργανώθηκε προκειμένου να προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα σε μία ιδιαίτερη ομάδα ασθενών, που παρουσιάζει προβλήματα στην άρθρωση του ισχίου. Οι ασθενείς αυτοί, συνήθως νεότερης ηλικίας και πάσχοντες από αθλητικές κακώσεις του ισχίου, θα μπορούν να απολαμβάνουν τη φροντίδα μίας εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, ακτινολόγων, φυσιοθεραπευτών και νοσηλευτών, οι οποίοι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη θεραπεία και την αποκατάσταση αυτών των παθήσεων.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και μαζί του ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, αναγνωρίζοντας τον τομέα αυτό της ορθοπαιδικής ως ένα εξειδικευμένο κεφάλαιο στη χειρουργική του ισχίου, δημιούργησε το τμήμα αυτό για την εξυπηρέτηση ασθενών από τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, διαθέτοντας υπερσύγχρονα απεικονιστικά μηχανήματα, σύγχρονες εγκαταστάσεις αποκατάστασης και εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, ευελπιστεί να προσφέρει την υπηρεσία αυτή σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα.

Επικεφαλής του τμήματος αυτού είναι ο Αλέξανδρος Τζαβέας, που με την πολύχρονη πείρα του στην αρθροσκοπική χειρουργική του ισχίου και την ενασχόλησή του με τέτοιους ασθενείς σε προβλήματα όπως ρήξεις του επιχειλίου χόνδρου της κοτύλης, μηροκοτυλιαία πρόσκρουση τύπου cam και pincer, χόνδρινες βλάβες, περιαρθρικά προβλήματα (τενοντίτιδα λαγονοψοΐτη, τροχαντηρίτιδα, ρήξη των απαγωγών), αρχόμενη οστεοαρθρίτιδα του ισχίου κλπ, σκοπεύει να δημιουργήσει μία νέα εποχή για την άσκηση της ορθοπαιδικής για τα προβλήματα των ασθενών αυτών, που μέχρι πρόσφατα χαρακτηρίζονταν ως πόνος άγνωστης αιτιολογίας, ιδιοπαθής πόνος του ισχίου ή αρχόμενη οστεοαρθρίτιδα.

Το τμήμα θα δέχεται εξωτερικούς ασθενείς σε εβδομαδιαία βάση κάθε Τρίτη 10:00-12:00 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στο: www.iatrikodiavalkaniko.gr.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].