Ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής στο Ποδόσφαιρο | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής στο Ποδόσφαιρο

Διοργανώνεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής στο ποδόσφαιρο, με διεθνή συμμετοχή, στις 22 έως 24 Απριλίου 2016, στο Λιτόχωρο Πιερίας. Το αντικείμενο του συνεδρίου είναι η πρόληψη, η θεραπεία και η αποκατάσταση των αθλητικών κακώσεων που υφίσταται ο ποδοσφαιριστής. Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται συνέδριο που περιλαμβάνει τις δύο ξεχωριστές ειδικότητες της ιατρικής, την Ορθοπαιδική και την Αθλητιατρική.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα με θέμα «Ο ρόλος της άρθρωσης του ισχίου στην αθλητική ηβαλγία». Στην ομιλία αυτή θα αναλυθούν όλες οι παράμετροι της λειτουργικότητας της άρθρωσης του ισχίου, της εμβιομηχανικής αλλά και της παθοφυσιολογίας, που μπορεί να προκαλέσουν ή να επηρεάσουν την κλινική οντότητα της αθλητικής ηβαλγίας, μίας κατάστασης που παρουσιάζεται συχνά στους ποδοσφαιριστές.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 11.50, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, στο ξενοδοχείο Olympian bay στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].