Ασθενής | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ασθενής

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων

Στα πλαίσια της συμπλήρωσης 20 ετών από την ίδρυσή της η Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία διοργανώνει το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων. Το συνέδριο θα λάβει χώρα 17-22 Ιουνίου 2024 στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα και θα περιλαμβάνει άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα και διαλέξεις από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές, καταξιωμένους στο αντικείμενό τους, που θα καλύψουν όλο το φάσμα της αρθροσκοπικής χειρουργικής και των αθλητικών κακώσεων.

Ομιλίες στο 42ο Ετήσιο Συνέδριο της Ο.Τ.Ε.ΜΑ.Θ

Διοργανώνεται το 42ο Ετήσιο Συνέδριο της Ο.Τ.Ε.ΜΑ.Θ.,  9 έως 11 Μαΐου 2024 στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia. Ο Αλέξανδρος Τζαβέας συμμετέχει με δύο ομιλίες με τίτλους : "Trends in hip arthroscopy" και "Ο ρόλος της αρθροσκόπησης στην αρχόμενη ΟΑ του ισχίου"

ESSKA 21st Congress

Πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες χειρουργικές τεχνικές – Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων, Μιλάνο, 8-10 Μαΐου 2024.

Σελίδες

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].

Εγγραφή στο Ασθενής