Βουτσάς Δαμιανός, Τρίκαλα | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Βουτσάς Δαμιανός, Τρίκαλα



«Έφθασα στο ιατρείο του κ. Τζαβέα τον Οκτώβριο 2012 με πόνους στο δεξί ισχίο και δυσκολία βάδισης. Το πρόβλημά μου ήταν εκ γενετής και με το πέρασμα των χρόνων (64 χρονών) και την καταπόνηση, ειδικά τα τελευταία 8 χρόνια, υπήρξε φθορά στην κεφαλή του οστού, με αποτέλεσμα διαφορά ύψους στα δύο άκρα και επιβάρυνση στο αριστερό. Εμπιστεύθηκα τον φίλο και συνάδελφό μου (και δεν το μετάνιωσα ποτέ), ο οποίος είχε πρόσφατα κάνει εγχείρηση στον ίδιο γιατρό και έτσι ήρθα σε επικοινωνία μαζί του.

Επισκέφθηκα τον γιατρό και η αμεσότητά του με κέρδισε. Η ομιλία του ήταν φιλική και οι οδηγίες του σαφείς και αποτελεσματικές. Την θετικότερη εντύπωση είχα από τον χρόνο που διέθεσε για να μου εξηγήσει το πρόβλημά μου, καθώς και τις επιλογές που είχα για την αντιμετώπισή του.

Η εγχείρηση (ολική αρθροπλαστική ισχίου) έγινε τον Φλεβάρη 2013. Καθ’ όλη την διάρκεια της περιόδου που ακολούθησε, ο κ. Τζαβέας ήταν «δίπλα μου» πραγματικά παρά την χιλιομετρική απόσταση που μας χώριζε. Η πλήρης κινητικότητα του ισχίου μου επανήλθε σε λιγότερο από 3 μήνες και πριν περάσουν 3,5 μήνες ταξίδεψα στο εξωτερικό οδηγώντας για πάνω από 5.500 χιλιόμετρα, και επισκεπτόμενος αξιοθέατα έκανα επίσης αρκετά χιλιόμετρα.

Ακόμη και σήμερα, όποτε τον χρειάζομαι, είναι πάντα έτοιμος να με συμβουλέψει για άλλα ορθοπαιδικά θέματα, εκτός του κύριου «πρώην» προβλήματός μου (το οποίο και δεν με απασχολεί πλέον). Γι’ αυτό κι εγώ τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον με ρωτάει σχετικά, αφού δεν είναι μόνο Επιστήμονας, αλλά και Άνθρωπος.

Ευχαριστώ γιατρέ, εύχομαι να συνεχίσεις το έργο σου με τον ίδιο ζήλο και ανθρωπιά».

 

 

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].