Ομιλία με θέμα: «Συμβουλές (tips and tricks) για την αποφυγή επιπλοκών στην αρθροσκόπηση ισχίου» | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ομιλία με θέμα: «Συμβουλές (tips and tricks) για την αποφυγή επιπλοκών στην αρθροσκόπηση ισχίου»

Διάλεξη με θέμα τις επιπλοκές της αρθροσκόπησης ισχίου και τους τρόπους αποφυγής αυτών θα παραδώσει ο Αλέξανδρος Τζαβέας στα πλαίσια του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας στη Σπάρτη.  Το συνέδριο αποτελεί την κορύφωση των επιστημονικών δραστηριοτήτων της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια.  Σε αυτό συμμετέχουν σύνεδροι ορθοπαιδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εξειδικευμένοι στην αρθροσκοπική χειρουργική.  

Η αρθροσκόπηση του ισχίου είναι ίσως η περισσότερο περίπλοκη αρθροσκοπική τεχνική σε σχέση με τις υπόλοιπες αρθρώσεις του ανθρώπινου σώματος.  Για το λόγο αυτό δεν είναι σπάνιες οι επιπλοκές που περιγράφονται στη διεθνή βιβλιογραφία, οι οποίες ήταν συχνότερες στα πρώτα βήματα των χειρουργών πάνω στην τεχνική αυτή.  Ο Αλέξανδρος Τζαβέας θα παρουσιάσει όλους τους τρόπους και τα μυστικά για μία ασφαλή αρθροσκοπική τεχνική για το ισχίο.  

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη, στις 17.00.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].