Ομιλία με θέμα: «Σύνδρομο μηροκοτυλιαίας πρόσκρουσης», στο 12ο συνέδριο Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ομιλία με θέμα: «Σύνδρομο μηροκοτυλιαίας πρόσκρουσης», στο 12ο συνέδριο Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος

Διάλεξη με θέμα «Το σύνδρομο μηροκοτυλιαίας πρόσκρουσης» θα δώσει ο Αλέξανδρος Τζαβέας στα πλαίσια του 12ου συνεδρίου της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2018.  Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί σε στρογγυλή τράπεζα σχετική με τα σύνδρομα υπέρχρησης κάτω άκρων σε αθλητές. 

Το συνέδριο της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος είναι η κορύφωση των επιστημονικών δραστηριοτήτων της εταιρείας που πραγματοποιείται εδώ και 27 χρόνια.  Συμμετέχουν σχετικοί με την αθλητιατρική επιστήμονες και επαγγελματίες.  Αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα επιστημονική εκδήλωση, καθώς μελετώνται και συζητώνται ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την ιατρική στον αθλητισμό, είτε αυτό αφορά στο ψυχαγωγικό είτε στο επαγγελματικό επίπεδο.  Επιπλέον, οι αθλητικές κακώσεις αποτελούν μία μεγάλη πρόκληση για τους επαγγελματίες υγείας, τόσο για την πρόληψη όσο και τη θεραπεία τους. Επιπλέον, η μεγάλη σημασία της άθλησης στην καθημερινή ζωή του ανθρώπου και η ευεργετική της επίδραση επιτάσσουν την καλύτερη γνώση και αντιμετώπιση των σχετικών με αυτήν θεμάτων από τους επαγγελματίες υγείας, τους προπονητές αλλά και τους ίδιους τους αθλητές.

Ο Αλέξανδρος Τζαβέας συμμετέχει ενεργά με ομιλία του σχετικά με τα σύνδρομα υπέρχρησης των κάτω άκρων, μιλώντας για το σύνδρομο μηροκοτυλιαίας πρόσκρουσης που αποτελεί μία αρκετά συχνή κατάσταση σε αθλητικές δραστηριότητες που εμπεριέχουν μεγάλο εύρος κίνησης του ισχίου, κραδασμική άσκηση και πολύ συχνά αθλήματα επαφής.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου, στην αίθουσα Crystal του ξενοδοχείου Porto Palace, στις 8 η ώρα το απόγευμα.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].