Ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα σε ορθοπαιδική ημερίδα του νοσοκομείου Κυπαρισσίας | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα σε ορθοπαιδική ημερίδα του νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Διοργανώνεται ορθοπαιδική ημερίδα με θέμα τις οξείες συνδεσμικές κακώσεις γόνατος σε αγροτικές περιοχές - πρόληψη και αντιμετώπιση, από την ορθοπαιδική κλινική της Κυπαρισσίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας.  Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές με θέματα που αφορούν τις κακώσεις του γόνατος, ιδιαίτερα στις περιοχές με αγροτικό πληθυσμό.

Ο Αλέξανδρος Τζαβέας θα παρουσιάσει το θέμα της επιδημιολογίας της ρήξης προσθίου χιαστού  και των μηχανισμών κακώσεων.  Στην ομιλία θα περιγραφούν οι τρόποι κάκωσης και ρήξης του προσθίου χιαστού συνδέσμου που αποτελεί μία συχνότατη κάκωση σε άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα, καθώς επίσης και πολλά επιδημιολογικά στοιχεία για την κάκωση αυτή.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο  “Natura Club and Spa” στο Καλό Νερό Κυπαρισσίας, στις 10.30 π.μ.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].