Επιστροφή

Ο Αλέξανδρος Τζαβέας μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού “Arthroscope”

Μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού της Ελληνικής Εταιρίας Αρθροσκόπησης Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων «Γεώργιος Νούλης» ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τζαβέας κατά την τελευταία συνεδρίαση  του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας.

Το περιοδικό “Arthroscope” είναι το επίσημο επιστημονικό έντυπο της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας που περιέχει τις επιστημονικές δημοσιεύσεις κορυφαίων ορθοπαιδικών χειρουργών της Ελλάδος και του εξωτερικού, με γνωστικό αντικείμενο την αρθροσκόπηση.  Εκδίδεται έντυπα αλλά είναι και επισκέψιμο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας, www.eae-net.gr . Το περιοδικό τυγχάνει μεγάλης προσοχής και αποδοχής από την ελληνική αρθροσκοπική επιστημονική κοινότητα.

Ο Αλέξανδρος Τζαβέας εκλέχθηκε ως μέλος της συντακτικής ομάδας αντιπροσωπεύοντας το αντικείμενο της αρθροσκοπικής χειρουργικής του ισχίου στην Ελλάδα.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].