Επιστροφή

Μήνυμα σφάλματος

User warning: The following module is missing from the file system: honeypot. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home2/alexandrostzavea/public_html/includes/bootstrap.inc).

Επώδυνη αρθροπλαστική ισχίου

Δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις ασθενών με επώδυνη αρθροπλαστική ισχίου όπου είναι αδύνατο να διευκρινιστεί το αίτιο του πόνου. Είναι γνωστό ότι η πρώιμη χαλάρωση ή η χαμηλής έντασης λοίμωξη (low grade infection) είναι πολλές φορές δύσκολο να διαγνωσθούν, ακόμη και με σπινθηρογράφημα οστών.


Αρθροσκοπική εικόνα επιφανειακής αρθροπλαστικής ισχίου [αρχείο συγγραφέων].

Με την αρθροσκοπική τεχνική μπορεί να παρατηρηθεί η χαλάρωση υλικού υπό άμεση όραση, ή να γίνει λήψη υλικών για βιοψία ή ιστολογική εξέταση. Έχουν επίσης αναφερθεί περιπτώσεις στη βιβλιογραφία με αφαίρεση ξένων σωμάτων ή debris από την περιοχή ανάμεσα στις προθέσεις της αρθροπλαστικής ισχίου.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].