Επιστροφή

Μήνυμα σφάλματος

User warning: The following module is missing from the file system: honeypot. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home2/alexandrostzavea/public_html/includes/bootstrap.inc).

Τροχαντηρίτιδα του ισχίου

Οι περιπτώσεις τροχαντηρίτιδας (άσηπτης φλεγμονής του θυλάκου του μείζονος τροχαντήρα) που δεν απαντούν στη φυσιοθεραπεία και σε τουλάχιστον δύο εγχύσεις με κορτικοστεροειδές και τοπικό αναισθητικό είναι υποψήφιες για αρθροσκοπική θεραπεία. Η τεχνική είναι εξωαρθρική, κατά την οποία, μέσω δύο μικρών οπών, γίνεται διάνοιξη της περιοχής, αφαίρεση του θυλάκου του μείζονος τροχαντήρα και, ανάλογα με τη συμπτωματολογία, μερική αποκόλληση των απαγωγών μυών ή της έκφυσης του έξω πλατέως από τον μείζονα τροχαντήρα.

Επεμβατικοί χρόνοι αρθροσκοπικής εκτομής του ορογόνου θυλάκου του μείζονα τροχαντήρα (bursectomy) σε περίπτωση τροχαντηρίτιδας.


Aποκάλυψη της λαγονοκνημιαίας ταινίας.


Aποκάλυψη του ορογόνου θυλάκου.


O ορογόνος θύλακος αφαιρέθηκε – απόξεση της υποκείμενης οστικής άκανθας.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].